Wolf och Gabriel

   Igår skulle jag och mamma fara till till Kålaboda, för jag skulle hjälpa Johannes att flytta en tung, riktigt tung press. Shit vad den vägde bly, och otymplig var den också. Mamma kunde tyvärr inte komma med för att hon hostade så, och ville inte smitta lille Alvin. Tillbaka till pressen. Den var riktigt tung, vi strippa den pårn allt som gick ta bort. Trots det var den otymplig, men ut till porten fick vi den. Gubben kom förbi på kvällen och hämta den. Roligt att de fick aset sålt, onödigt att ha nått man inte har behov av. ;)

   Wolf fick även träffa deras nya lilla hund Gabriel. Oj han var inte stor. Är en terrier och var inte störren än en större bitleksak, trotts att han är 11 månader. Men inte vart de kompisar inte han och Wolf. Lille Gabriel har säkert haft det svårt i sitt tidigare liv, för han är riktigt rädd för nya människor och hundar. Han tyckte anfall bar bästa försvar så han hoppa på Wolf direkt. Och lille Wolf blev skraj för honom. Det gick lite bättre då Carro tog och sa till på skarpen då han gjorde utfall eller morrade åt Wolf. 
   Senare kom Carros mamma och pappa förbi med deras terrier Chippen, han är av samma ras som Gabriel men är mycket förstor för sin ras. Lika stor som Wolf är nu. Han var mycket bättre mot Wolf, och det gick även bättre med Wolf och Gabriel då han var med, även om Wolf var ganska vaksam om var Gabriel var. Chippen lät de andra hundarna hålla på med honom.
   Efter några uppläxningar från Carro så gjorde Gabriel inte så mycket mer mot Wolf, han höll sig på avstånd. Han var troligen riktigt rädd för Wolf, och Wolf lika så mot honom. Får Hoppas att de kan komma bätre överäns senare.

   Men nu har Wolf fått träffa sex olika hundar, och alla är olika i sitt betende. Är ju bra att han får lära sig att alla hundar inte är lika till sättet.
   Cita: Den vaksamma och uppläxande schäfertiken, som Wolf vill leka med, men inte hon "ännu" ;)
   Ilo: Den tolererande men snälla schäferhanen
   Egon: Den blyge och rädda stövaren, som kommer att få sin miljöträning uppgraderad med tiden
   Molly: Den unga stövartiken som kom in på vår gård, nyfiken och springig
   Gabriel: Den lilla ettriga men troligen rädda terriern, som tycker anfall är bästa försvar.
   Chippen: Den "stora" terriern som känner av när det är valpar som vill leka

Hoppas nu att Wolf och Gabriel ska komma bättre överänns senare, för Gabriel behöver någon att lika med för att få bättre självkänsla.

Tack för maten och filmstunden, Johannes, Carro och Alvin...... och alla fyrbenta (+ fiskar)

  


 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det är nog en del att lära sig även för hundar.

Han får ju många kompisar med tiden.kram

2009-07-29 @ 15:00:42
Postat av: ~ * Sandra * ~

haha ja.. men idag tycker jag inte Egon var så blyg mot Wolf. Det är bättre iaf! ..bra för Egon att träffa nån livlig hund som wolf är ;D det var trevligt idag med bror och hundsällskap :).. ni får ha en trevlig kväll :) haha och du? körde du förbi mig bara för att se om det gick bra att cykla med hundarna eller? ;P

2009-07-29 @ 20:26:48
URL: http://jagsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0