QUANTUM OF SOLACE filmbetyget

                                                 

Ja då har jag och brorsan varit och dett nya Bond-rullen, QUANTUM OF SOLACE.
Den var riktigt bra, jag ger den en stark fyra i betyg. Det som drar ner betyget är den riktigt dåliga bondlåten. Det är den sämsta låt som gjorts tror jag. Till och med Paris Hilton låtar är bättre.

Och va kalt det börjar vara nu, man fryser när man är ute och då man kommer in så känner man hur det pirrar i huden då värmen kommer tillbaka... hurvens. men snö har vi inte än. Men där min lillebror bor, Kolaboda, där hade de fått lite snö.                                                                                                                                       


Serieledare ---- SAIK

                                                

                       RkTeamGPWTLGF:GATPOTWOTL
1 Skellefteå AIK 17 9 4 4 52 : 39 32 1 3
2 MODO Hockey 17 8 4 5 56 : 44 30 2 1
3 Linköpings HC 17 8 5 4 50 : 40 30 1 3
4 Rögle BK 17 8 5 4 52 : 44 30 1 3
5 Brynäs IF 17 8 2 7 39 : 45 27 1 0
6 Färjestads BK 17 8 2 7 36 : 37 26 0 1
7 Djurgårdens IF 18 5 7 6 46 : 50 25 3 2
8 HV 71 18 5 5 8 50 : 53 23 3 0
9 Frölunda HC 17 5 5 7 42 : 46 22 2 1
10 Timrå IK 17 4 5 8 48 : 56 21 4 1
11 Luleå HF 17 5 4 8 43 : 49 19 0 4
12 Södertälje SK 17 3 6 8 42 : 53 17 2 1


AIK.... suck

Hallå där, AIK vad sysslar ni med egentligen. De hade ju serieledningen som i en lite ask, också går de och förlorar två poäng. Hade räckt med vinst i förlängningen för att gå om Linköping. Usch vad besviken man blev.
Men skit samma, nu är de där de är och det är inte så illa pissat det heller.  De tar serieledningen innan nästa veckas matcher är klara. :)

                                       

Gjutmek.

Jaja mensan då var man tillbaka på jobbet för en veckas slit. Eller slit, just nu är det lungt. Ganska trist att inte ha fullt upp, men man måste hoppas på bättre tider. Tyvärr så har vi, som så många andra, måsta varsla en he del folk. Vi måste gå ner från två skift till bara dagtid....... Synd att folk ska måsta gå, vi har en riktigt bra samanhållning alla vi som jobbar här.

Här är några bilder från min arbetsplats. De är några år gamla, för vi har ingen snö där ännu :).
"Här tappar vi upp smältan, jag kör traversen"

Älvsbyn

I lördags for jag till Älvsbyn till min lillasyster, Sandra. I skogen innan Älvsbyn såg jag en riktigt fin älgtjur, vände om för att ta kort men den hann springa över vägen så det blev inget av det.
När jag kom fram till syster blev jag hjärtligt välkomnad av Cita (systers schäfer, och min absoluta favorit). Vi tog en tur på samhället och såg efter en film, men vi hadde sett alla :)
Sen blev det pizzabak, Syrran var jätte hungrig, så hungrig att hon glömde starta ugnen..... men den som väntar på något gott väntar alldrig förlänge.
Efter det pysslade vi lite med datorn, såg film och snaskade tills vi somnade framför tv..... Även Cita fick ligga i soffan, det brukar hon inte få för matte/husse. Men hon brukar få det för mig, och nu när jag var där passade hon väll på :).

På söndagen blev jag väkt av Cita, hon vill ut och göra sitt. Så vi smög oss ut utan att väcka Sandra. När vi kom tillbaka hade sandra vaknat och gjort frukost. Efter frukosten visade jag syrran en ny serie som hon inte sett, och vi tittade lite på den. 
Till middag gjorde Sandra korvstroganoff med ris, blev gott sen blev det lite mer tv och en till rastning av Cita. Nu visade de mig stranden som Cita brukar bada i. Det var riktigt fint där ute vid älven.
Sen blev det lite mer tv tills jag skulle fara hem. Och jag höll på fara utan sterioenheten (tog den ur bilen, man vet alldrig med Älvsjöbor :)) men fick tag i Sandra innan de hade hunnit gå iväg på en rast-tur. Sen bar det iväg hemmåt. Trodde jag, vid sora korningen fick jag vända om, hade glömt kameran :}. Men hem kom jag iallafall tillslut.......

Detta måste göras om, vi hade riktigt trevlig och jag fick kramas med Cita hela helgen :)


  
  "Sandras Katter"                                          "Pizza dax" 

 
 "Cita skäms lite för att hon ligger i soffan"     "-Nu ligger jag teckniskt sett inte i soffan :)"

                                           
                                             "Sandra kramas men Annika"

Hej då för denna gång, å krama om Cita och katterna från mig...  "Kram Andreas"

Hjälper Jenny, storsystra min.

Hej och hå. Nu har jag suttit och pysslat med min storasysters blogg i flera timmar. men den blev ganska hyfsad. Och det tycker hon också. Men  tycker att hon ska fortsätta pysla på själv och ändra lite här och där. Finns så mycket möjligheter.

Hon och familjen bjöd även på god mat,grillat. Åt även upp blomstjälkarna (sparris). Imorgon kasnke jag ska fara till min andra syster. Hon är ensam hemma och jag har inget annat för mig. Så jag tänkte att vi kanske kan se film eller så och umgås. Nu väntar jag bara på att hon ska meddela mig om det går bra.

hej svejs...
Jag "kodar" om syrrans dator....

 Avbryts för modeljobb....


Alexandra spelar "Sims 2"...


Hela hopen kör laptop....
          

Oj, 0j Börjar likna nått

Ja nu har jag lekt och mixtrat med inställningarna i min blogg. Och den börjar få lite stil.
Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp och jobba imorgon. Hoppas att de fick till ugnen efter vi for hem, inte bra att den ska börja krångla nu igen. 
Chingeling.......

QUANTUM OF SOLACE

Ja då var det dax. Nu har jag bokat två biljetter till QUANTUM OF SOLACE, den nya bondfilmen. Ska se den med min bror på fredagen den 31. Tror att den kommer att vara riktigt bra. Får återkomma senare med ett betyg.


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då var man på stranden till bloggträsket....... :)

RSS 2.0