Snyft...

Tiken som jag hade tänkt att ta en valp från gick tom.
Jag hade sett fram emot att få ha en egen liten parvel nu, hade börjat fantisera om var vi skulle hitta på och så tillsamans nu till våren och sommaren.
Jag visste ju att jag kanske inte skulle få en valp, eftersom jag inte visste om det var nån i kö före mig. Men jag hade förhoppningar. Men det sket sig.
 Jag som inte en räknat med att tiken kunde ha gått tom. Det blev som en chock då jag fick sms.et av Sandra i förrgår. Idag var det lite deppigt att jobba, då huvudet liksom var tomt. För jag visste inte med säkerhet hur det hade gått. Men nu har jag fått ett mail från kenneln som bekräftade farhågorna. Så nu vet jag, och det går att släppa lite på tankarna.


"jag får nöja mig med att ha bara en hund i hjärtat ett tag till, ♥CITA♥"

Ja ja, trögt eller????

Idag for jag till stan och snabb handlade och tog mig ett skrov på frasses.
Men innan man fick beställa. Två "fjortis" tjejer, riktigt tröga" stod före mig. Och innan de hade lyckats få fram vad de skulle äta, på ett begripligt sätt, så hade jag säker hunnit se en film. :) Ibland kan man undra vad det är med "ungdomen" nu för tiden. 

Äh, skit samma, jag fick min burgare tillslut. Och då jag kom hem, ja då var mamma hemma hos mig och hade gjort en älgstek. Blev en smakbit, resten satte jag i kylen för att äta imorgon.
Och vi såg på spåret. innan de for hem. Ibland undrar man hur mycket de egentligen lägger ner på det programmet. De är ju säkerligen en hel stab som jobbar med det. Men fanken så invecklade frågor de kan ha. men intressant är det att se..

På måndag och tisdag har jag mina sista ledarskapskurser, får se om det är lika intressant som förr. Och nån dag, minns inte om det är tisdagen ska vi alla som gått kursen gå ut och äta. På ett sätt hoppas jag inte det är tisdag, för då fyller pappa år. Grattis i förskott.....

Aha, brorsan har skaffat blogg....

Kul, nån mer att titta till ibland.


Welcome to the Jungle :)

Återbesök.....

Ja det var som jag trodde, det var ett hål som jag kände. Så den 2 februari ska jag dit igen.
De tyckte det var bra att jag kör på med min sköljning, men att jag skulle byta från Listerine till Flux. Eftersom det innehåller mycket mer flour. Ja ja, jag köpte det och har "smakat", och det var riktigt mjamigt (svalde inte) Och verkar inte riktigt lika starkt att gurgla med som Listerine är.
Sen tyckte de även att jag skulle byta till en eltandborste, så en sån har jag också köpt. Sen sa de även det vanliga, "andvänd tandtråd", och det ska jag försöka göra nu då jag har en ny sort :)

Tänkte köpa en Oral B eltandborste, men jag hittade ingen. Så det blev en från Philips, duger nog......

 

Tandläkaren

Usch, imorgon ska man till tandläkaren igen.
Jag upptäckte idag ett troligt hål i alla fall. Känner inte av det, men då jag körde runt med tungan så kändes det.
Fy, får se vad som görsas ska. Det är skumt att man om det nu är ett hål, som jag nu tror att det är, inte känner av det. Man hör ju hur andra har tandverk ibland. Jag har aldrig så länge jag minns haft riktig tandvärk.
Men det är då tur att man har det så att tandläkarcentralen kallar in en med jämna mellanrum. Annars är det nog lätt att glömma bort att man böe kolla upp sina tänder då och då. En jag vet om hade inde besök dom på mins tio år, och det vart dyrt, riktigt dyrt.

Ähh, nu är det bara att bita ihop och se om det blir ett besök eller två, och sedan vänta till nästa gång. Och försöka att andvända tandtråd mycket oftare. Hittade en hyfsat fin "tandtåds-tandborste" som inte hade så vass och stel tråd. Den går faktiskt att köra hela munnen med, och man kunde köra på riktigt djupt mellan tänderna utan att göra sig illa.


Denna produkt funkar riktigt bra....

Ganska så nöjd

Nu börjar jag vara ganska nöjd med min blogg´s utsida :)
Lite till bara, men det jag ville få till rätt blev inge bra, en underskrift. Men det ska nog fixa sig.

Det nya året.

Hej hej, har varit lite upptagen med annat. Men vad har jag gjort efter nyår.
Jo jag har bland annat var it hos min syster och hennes stora famil i Älvsbyn. Jag hade lovat att sköta Cita från fredag till lördag. Hoan skulle ta Gugge på tillställningen "Stormen" och bo på hotel. Jag hade glömt bort det men som tur var så hörde Sandra av sig på fredagmorgon och skulle höra vilken tid jag skulle komma :)  Så det var bara att sätta sig i bilen och åka. Där uppe var det riktigt kallt, hela tiden, som mest tror jag det var -23. Men det var ganska lungt för jag och Cita höll värmen ändå då vi var ute och gick.
Det ända missöden som hände var var att de inte verkar tända eljuspåret de har i Älvsbyn, var kolsvart och blankis på vissa ställen, och att någon av deras katter SKET i min tröja på natten....
Men allt annat var toppen.

På lördagkväll for jag och pappa på Lövångersrevyn tillsamans med några från frostkåge. Den var lite sämre än den brukar vara tycker jag. Fast jag tror nog att man ska se den mott slutet. Då kör de nog på lite mer.

Igår kom pappa hit till mig och vi åt kinamat och såg Kopps på tv. sen for han hem efter ett tag och jag gick sedan och sov. Stängde dörren till sovrummet. När jag vaknade senare på morgonen och gick ut i hallen stog ytterdörren öppen.
Brrrrr pappa hade inte lyckats stänga dörren nog bra. Var 15g inne och elementen körde på för fullt. Ajaj hoppas dörren inte varit öppen alltförlänge.

Men jaja, det var väl det som hänt.

JO jag fick nyss ett sms, de undrade vars jag var. Det är nämligen folkafest, men det hade jag glömt bort :( , och nu ska jag lägga mig. Får bli nån annan dag :)


Gott nytt år på er alla!!!!!!

I allafall, på detta sätt firade jag mitt nya år.
Vi brukar träffas några och umgåd på nyårs. Och varanat år så är det killarnas och tjejernas  tur att fixa maten. I år var det vi killar som som för käket,

Som förätt bjöds det på toast med kräftröra och kräfttjärtar.
Förätten bestod av rådjurssadel med champinjonsås och klyftpotatis
Efterrätten var en after-eight kacka med vispgrädde.

Allt blev lyckat i år också, som alla är.
Efter maten sköt vi lite raketer för de minsta, och sedan splade vi lite "ombytta roller". Spelandet gick lite dåligt för oss killar, tycker at vi fick mycket svårare frgor än tjejerna.

Sen blev det lite skumpa, tolvslag och hemgång......

Gott nytt år på er Alla,,,,


"Här är Bla. Kent  & Marjus i köket, jag och Hanna plus ett lite gruppfoto i soffan. Vi var fler men alla andra + barnan fick inte plats för då hade det blivit mycket fler bilder :) "

Vist blev det en rätt så lyckatd slips jag knutit, första gången jag gjort det helt själv :)

RSS 2.0