ROBINSON

Ja nu har jag lyckats se reprisen på Robinson från igår. Försökte se den genom TV4ans webbsida men den sög riktigt rejält. bara bröts och började om hela tiden.......

Men som sagt nu har jag sett det. Tycker att lagen blev bra förutom att Jarmo kunde ha fått hamna på det andra laget.
Sen tycker jag att Christian kunde ha fått fara hem istället, gillar inte honom alls nu. Riktigt dryg.

Heja blå laget.........


Jenny.......... storsyrran fyller år imorgon

Grattis på din dag.


"Jenny och Henke"

Horton....

Idag ska jag få se Horton live. Tomas lille finnspets. Han heter inte Horton igentligen, men är det nån som är bra på sätta namn på "folk" så är det Tomas. Vi på jobbet har säkert i snitt 4-5 smeknamn och de flesta är påhittade av Tompalinen.....

Vi ska vara hos Tomas och Veronika innan vi tar oss ut till Folkan för att trilla runt till Krutovs trudelutter. Så nu kommer jag att få träffa på lillvalpen och se hur stor han är...... :) 


 

Krutov fest.

Ja då var det dags.
Imorgon ska det bli fest på Folkan i Drängsmark igen. Och det är en favorit i repris.
Hoppas att det kommer lika många som sist Krutov kom och spelade. Men tror inte det var sålt alltför många biljetter.
Men många köper nog dem riktigt i sista stund, och sedan har vi ju dom som bara kommer. Jag tror nog det blir lyckat.

Men mat, det blir det INTE. För inte betalar man 150kr extra för något kallskuret inte. Tror inte det har blivit sålt nån matbiljett, och det är helt förståeligt.

"HA, då var man redo för en riktig helkväll :)"
 

Spotify......

Tack för hjälpen att skaffa Spotify, Johannes. Nu har jag lyckats få tag i en invite så nu kör jag på för fullt med det.
För er som inte vet vad Spotify är...
Det är en musikspelare som man kan höra på musik genom. Är bara att söka och sedan lyssna på låtar i massor. Tror det mesta finns. Och det är gratis och helt lagligt :)


AIK till Semifinal 2008-2009

Ha, AIK slog igår ut LHC. De som säkerligen trodde de skulle slå ut AIK lätt. Men det blev inte så he he.

Sju matcher blev det, och vilken sjundematch det blev.... hela tre förlängnings perioder.
Men så fick Koskenkorva in ett avgörande, och det var rätt snyggt mål också.
Synd bara att de inte kunde ha avgjort lite tidigare, man fick nästan onte i magen av spänningen :)

Hela laget spelade suveränt, men bäst var  Dahlberg, han gjorde inte en tabbe på hela matchen, LHC fick helt inte in en puck efter 2-1 målet.

Nu är det bara att spela på mot Färjestad. Och jag hoppas att de går hela vägen....... HEJA AIK


Jag "dör" av skratt....

Idag så jobbade vi in ytterligare tre timmar utav tolv och en halv som vi var lediga för nån vecka sedan.
Vi har beslutat att jobba några dagar då och då mellan 06:00 - 18:00. Det går ganska bra och kvällen blir inte helt förstörd då man är hemma vid halv sju. 
Idag fick jag ett skrattanfall, jag hade bett Kent att göra om form som hade blivit skrot, men han lyckades få Forsman att göra kärnan :)
Kent bad mig att hjälpa honom att lägga i kärnan i formen. Jag tyckte han skulle ta traversen men han insisterade att vi skulle lyfta i den för hand trotts dess tyngd. Jag frågade om han inte var rädd att vi skulle tappa den och den skulle gå sönder, men men, han sa att har Forsman packat den så håller den för allt :).  Den första formen gick bra, men så den andra. När vi nästan lagt ner den klämde jag fingrarna emellan och var tvungen att släppa... pang av på mitten :). Nu fick han göra en ny, och packa den själv denna gång.
Men detta var inte det roligaste, inte det som utlöste mitt anfall. Till saken. Senar på kvällen körde jag runt med trucken och ställde iordning för morgondagen smälltor. Då kommer Kent med en annan truck, med den söndriga cylinderkärnan på gafflarna, och i rätt så hög fart. Vi ser varandra i god tid och kan stanna, men kärnorna vill inte, fysiken har sina lagar.
De rulla av gafflarna och faller i backen, trotts Kents försök att inte få dem att åka av. Pang ner i golvet och går såklart i en massa småbitar. Detta såg så komiskt ut så jag fick ett skrattanfall, så jag fick ont i magen.....
Men vad är det man säger, ett gott skratt förlänger livet, och nu tror jag att jag har förlängt mitt liv med flera år :)

Kent däremot, han fick en hög med sandklumpar att plocka upp :)


Ett tag sedan sist.

Hej hej, det var ett tag sedan sist. Har inte haft något speciellt att skriva om. Fast nu kan ni få veta vad som hänt de sista dagarna.

I fredags for jag till Johannes och Carro i Kolaboda. De bjöd på pizza och vi såg film och körde lite W.O.W.
Filmen vi såg (jag och brorsan, Carro gick och la sig att sova) hette "How to Rob a Bank ". Filmen var rätt så hyffsad. handlade om en kille som inte får ut sina 20 dollar... lite action, lite komedi, en bra blandning.
Jag funderade lite på vad för sorts pizza som jag skulle välja. Först tänkte jag ta en vanlig Busola med räkor, sen for tankarna på en Calsone. Men så såg jag att de hade en inbakad med räkor. Hmm.. en blandning mellan mina först tänkta val, det blir perfekt. Så for Johannes och köpte dem. När han kom tillbaka medelade han mig att tyvärr så hade de glömt lägga på räkorna, så de fick jag utanför i folie, GRRrrrrrr. Sa jag sprättade up pizzan och kasta in dem :)
Jag sov över hos dem till lördagen, för jag skulle till Anumark, utanför Umeå, på lördagen. Där hade vi JRF möte.

På JRF mötet pratades det en del om Älgjakts utredningen, och o vad som skulle göras med de destrikt som inte haft årsmöten på flera år. Vi åt mat, drack kaffe och snacka jakt.

Efter mötet for jag och pappa, som hade åkt dit med några från Skellefteå, tillbaka till Johannes. Där åt vi middag. Fläskfile med gratäng, gott.....
Sen bar det av hemmåt, fast det var inte det lättaste, för dimman var riktigt tjock, och man visste att det fanns renar i skogarna. Men hem kom vi.

På söndagen var det Internationella kvinnodagen. Jag skulle hjälpa mamma med en sak på datorn, men fick det inte att funka riktigt så vi får ta det nån annan gång. Iallafall, jag hade tänkt köpa blommor till henne då jag var och handlade på morgonen, men blomsteraffären var stängd. De var på lunch, typiskt. Kära mamma fick nöja sig med en kram..


RSS 2.0