Ensam hemma..

   Idag var Wolf jätteduktig. Han fick vara hemma ensamen större delen av dagen medans jag var på jobbet.
Sandra kom förbi och gav honom mat på morgonen och rastade honom och umgicks en stund sen for hon hem. Hon kom förbi igen för att rasta honom och så en stund senare också.

Wolf var jätteduktig. Ingenting är förstört i sovrummet. Han varken tjöt eller skällde då man kom hem eller for. Inga "olyckor" blev det heller. Oj va stolt jag är över honom. Är bra att det går att ha honom själv. Då vet man att man kan lämna honom ensamen utan hundvakt nån stund då och då. Tillexempel om man far ut och jagar en stund nån gång.

Det enda bus som han gjort är nog att han har legat i sängen, tror jag i allafall. För jag hittade "ETT" hårstrå på påslakandet. Men det kan ju ha kommit dit på annat sätt.

Försökte smyga mig runt huset för att titta in genom fönstret och kika på vad han gjorde. Men den parveln horde mig trotts att jag smög i det våta gräset.

Kram på dig, min duktige hund, kram

" EN STOLT HUND"


Internet.... värre än snus......

   .... fan, satt och lira lite W.O.W då jag blev utkastad.Tordde det var servern som krasha, för de brukar göradet ibland. Men nej nej, för då jag skulle gå ut på nätet istället så funka den inte heller.  F.U.C.K

Började undra om jag hade missat nån räkning eller nått, men det har jag inte. Skrev sms som jag skickade till Johan, Tomas och Kent.

Medans jag väntade på svar så ringde jag till Alltele. Hamna i telefonkö, plats 19. Då jag kom till plats 13 blev jag utkastad ur telefonkön, what the f.....Ringde om, hamnade på plats 21. Kom till plats 8, och utkastad igen, f... f.... Ringde igen, plats 24, nu gav jag upp. Många som ringer, troligen för samma problem.

Fick tillbaka sms från Kent och Tomas. De kunde inte svara på frågan för Kent var i garagetoch Tomas var inte hemma. Jahan däremot svarade, han var också utan. Så det var inte bara jag som var drabbad. Stackars de som skulle se AIK över nätet idag.

Abbstinensen utan internet är värre än att vara utan snus.... ;P

...... NU ÄRDET IGÅNG IGEN.....SKÖNT ;DGrattis Johannes

   Igår fyllde min lillebror Johannes år. Grattis. hela 24 år. Kommer troligen till helgen och äter tårta...


GRATTIS

(jag och brorsan på min 27årsdag)


Kiss........

   ...Wolf. Tog ut parveln för att kissa. Ut följde också hans kampboll. Ropa på´n att int ta med den ut. Han släpt bolln, tog ett steg, å kiss på´n. ;D

Blev till att ta in den och tvätta av den i badrummet.
 

WOLF exponering

   ... måste bara lägga ut lite kort på Wolf och hans utveckling. Måste bara träna mer på att stå fint bara ;D
Hade många fler bilder som jag kunde lägg ut, men det blir så fullt....

"Lite poser"


"Stående"

  

  
"Liggande"

     


"Sittande"

    


"Tillsamans med kompisen Cita"

  
 


RSS 2.0