30årsfest

   Grattis i förskott Kent. Vi firade en kompis igår på Nordic Light Tacos, karaoke, bad och en massa mingel.
Synd bara att det inte blev nått speciellt för honom på dagen, festfixarna hade visst råkat ut för sjukdom.
Det var iallafall skoj, träffade en massa gamla kompisar som man inte ser så ofta.

Synd bara att den åliga älgfesten var samma kväll. Jag hade riktigt hoppas på den festen också infaller den på samma helg. Just fint.
Vi får ta igen det nästa år Gustav (missade också festen)

Nästa helg är det firmafest, sen får det vara lungt ett tag..... :)

275:- + i kassan.....

   Idag har jag köpt en "springer" till cykeln så jag och WOlf kan börja cykla då snön farit bort och det inte går att sparka längre. Men fan va den kostade pengar, 795:-. Köpte en säck fodet åt honom, men såg först efter att jag missat rabatten, och med det då även troligen förra gången också. Var en sån där jävla klisterlapp som man ska slita lös och fylla i. Och inte säger han i kassan någe heller..... tacka vet jag töserna på Ica. (sist jag köpte cola fick man med en karta glasflaskor men det hade jag missat fast fick det i kassan istället)På Ica köpte jag även trisslotter. Van för första gången på en lot som gav 10x pengarna. Fast beloppet var bara 25kr. Fast jag vann på två så totalt blev det en liten tröst på 275kr, då det snabba besöket på djuraffären gick på drygt 1400.

Hade tänkt köpa ett nytt halsband åt Wolf, ett halvstryp. Fast jag ville ha med mig honom för att kolla storlek. Och han var ju hemma eftersom jag for till stan direkt från jobbet....


 

Bra reklam..

   Såg denna reklam på Aftonbladet. Riktigt bra gjord och har ett riktigt bra budskap.


Happy birthday to you

   GRATTIS Wolf, idag fyller du 10 månader.

Hipp, hipp hurra hurra........ hurra

"Cita och Wolf ligger och myser framför tvn förra helgen"


.

   Imorse körde jag fast på min egen infart. Gick nästan ploga ända ut. En meter kvar till vägen ungefär, då satt sig bilen.
 Men nu är den lös, och gården skottad. Tack pappa, och bra att få bort snöhögen som var vid vägen så man ser när man ska ut på vägen.

Inte blev bilen bra efter det att den blev "fixad", och nytt batteri (det gamla hade frysit)
Den startar och fläckten är som den ska. fast nu är jag utan värme på bakrutan. Den kopplade de ur för att det var nått fel. Men de fixa inte till felet. Sen har jag fortfarande bara svag belysning fram på ena lyset.

Lutar mer och mer mot en ny bil nu...... :)

RSS 2.0