Piteå i helgen.

   Har haft vår sista lydnadsdag i tisdags, var inte Wolfs dag. Han var orolig av sig, kanske kände på sig att det var sista dagen. Men i det stora hela så har vi haft det skitskoj och lärt oss en hel del.

I fredags hjälpte jag pappa byta däck på bilen. Det var dax, han har kört flera veckor på sommadäck, men inte bytt trots det halkiga underlaget. Nu slipper man vara orolig "varje" gång som man hör eller kör förbi en olycka efter vägen.

På lördagen åkte jag och Wolf till Sandra i Piteå. Jag hjälpte henne sätta upp badrumskåpet och lampan.
Vi hyrde tre filmer som inte var så bra. Vi valde att se de vå kortare på lördagkväll, en seg thriller och en lam komedi. Inge vidare, men vi mös med hundarna i soffan hela tiden. Hundarna fick sen springa och bysa av sig lite i den lilla parken utanför hennes lägenhet.
På natten blev det inte så mycket sömn, vid tre-tiden så vaknade man av att Wolf skälde ut grannarna. Inte behöver du vakta oss inte. Han var tyst efter en tillsägelse, men grannarna hördes. genom väggarna. Sen hade Wolf svårt för att hitta en sängplats, han gick fram och tillbaka med tunga steg. Tills vi tvinga honom att bestämma sig ;P
Cita ho låg och mös brevid mig i soffan hela natten, gumman.
På Söndagen såg vi den längre filmen, 2,5 timmar lång 1500-tals film, på FRANSKA, vi hade missat att kolla språket. Inte så ofta man gör det ;D
Efter filmen gick vi en tur på skyltsöndag med hundarna. Lite miljöträning för Wolf med mycket folk och andra hundar. Han var jätte snäll, min "lilla" hund.
Sen lira vi lite kort tills jag åkte hem mot Drängs.

Idag har jag börjat julpynta, lite sent. Men belysningen är på plats iallafall.



"Wolf tittar ut från Sandra fönster"


 

Grattis på farsdag.

   Ett stort grattis till min käre far, Grattis.
Vi åt kalkon och potatis till middag och tårta till kaffet efteråt.
Pappa fick en blomma och trisslotter av mig. Ingen vinst, bara nit. Han fick även en traktor av mig, en legotraktor.
Var nog första gången han äger en egen legoleksak. Men att bygga lego blir man alldrig för gammal för :D

Kram och grattis Pappa, KRAM




 

RSS 2.0