Ris och ros.

   Förra veckan fick vi både ris och ros på hundkursen.
Men nu har jag och Wolf tränat då vi varit ute och gått på det som var "dåligt" sist, och idag gick allt super igen. Vi var t.om jätteduktiga på att gå slalom runt alla andra utan koppet alls.

Jag är jättenöjd med lill (store) Wolfen.


Så härligt skönt.. ;P

   Hitta det spel trailer, den är så skön. Som W.o.w -spelare höll jag på få en skratt attack..


Fick gå från jobbet idag.....

   Jag fick uppmaningen att gå hem idag, redan vid första fikat. Jag hade tänkt fråga Johan om han hade sett Robinson från igår, men råkade tilltala honom med "Wolf". Han tyckte jag skulle fara hem och vila upp hjärnan :D

Jag brukar säga fel namn ibland men detta tog priset, men vi skratta bort det och gick och jobba vidare... till fyra.

Nu är det helg...

      <--  "Johan"


      <-- "Wolf"


Snö.

   Idag kom första snön. Plaskig skit snö som man bara blir blöt av. Men Wolf blev jätteglad då vi gick ut på rastturen imorse. Han hade inte glömt bort vad snö va. Svansen gick på honom hela turen. Var för mörkt för att ta några kort med I.fånen så det blev en liten film då jag kom från jobbet. En gubbe wolf inte kände fick lite skäll, men det var inte så farligt. Han vaktar ju bara gården från alla skumma typer ;P

Bytte däck på min och mammas bil iafton också. Det var lite slaskigt imorse, och blir det nu kallgrader nu så blir det riktigt halkigt imorgon med all denna blötsnö.
Snyft...

   Jag tror att jag har tappat Wolf favorit leksak igår. Hans blå kampsnöre som är omknytt flera ggr.
Hoppas det är i kurslokalen, då kanske det är kvar nästa vecka. Har jag tappat det på väg till bilen är det mer troligt att det är borta.
Men kanske det ligger här hemma nånstans, Wolf kan ju ha gömt det. 

Hundkurs

   Idag var jag och Wolf på första av sju träffar i vardagslydnad. Wolf var duktig. Trodde han skulle vara mer skällig än han var. Jag minns knappt att han gjorde det nån gång.
Han hade bra kontakt med mig och övningarna gick skitbra, i ca 40min tills ledaren skulle kolla oss. Då var lille Wolf utråkad och bryde sig mest om att kolla på de andra vovarna ;D

Var en bra blandning hundar, stora som små. Ingen schäfer till dock, men en labbe och en flat som var i Wolfs storlek. Idag var vi ganska länge i teorisalen och pratade om oss själva och våra hundar. Wolf blev lite utråkat och började gnälla lite mot slutet, men det gick över då vi gick ut i träningsrummet.

Förra kursen vi var på så glömde kursledaren hela tiden bort vad klockan var och vi slutade ofta en halvtimme förtidigt. Vilken resulterade i att vi fick en extra lektion. Ledaren vi har nu, hon drar över istället, med det är bara kul.

Längrar till nästa kurtdag. (puss på dig kurt.... mena kurs-dag ;P )


RSS 2.0