Första gången på hundklubb.

   Nu har jakten startat på allvar. Men Jag har inte jagat så mycket ännu. Har blivit några turer efter rådjur, en på gäss och igår följde jag med på grävlingsjakt. Men ingen av gångerna har get något resultat. Men det kommer fler gånger. Om en vecka så startar älgjakten här i norrland, och då kanske det smäller. Jag ska nämligen sitta på ett nytt och hett pass.

  I torsdags fick Wolf för första gången fara på hundklubb. Då blev han nämligen 4 månader och ingen hindra honom ;) .
Vi var till OG Skellefteå. Sandra körde plats och långa inkall med stopp tillsamans med hennes hund Cita. Med Wolf körde vi lite inkall och lek. Han var förtjust i de andra schäfrarna, och skällde lite på några rottweiler. Alla tyckte som vanligt att han var fin, och att han hade grovt skall för att vara valp. En kvinna tyckte som veta att vi ska få det jobbigt med honom och Cita för att de är hane och tik. Men det tror inte jag. De bor ju inte tillsamans, träffas bara och umgås. Så det tror jag inte kommer att bli nått problem alls.

   Det som är roligast just nu är att Cita har börjat vilja leka med Wolf nu, men han är inte riktigt med på noterna ännu. Hon är lite för stor och snabb tycker han. Men snart så vet de nog hur de ska leka med varandra på riktigt.
Ilo vill också leka men han är lite för hård han också men det kommer också........

..... kom just in igen efter en liten morgon prommis. Nu var alla nästan alla hundar runt om här vakna. Wolf hälsa lite på dem med lite skall. men tyckte det var lite otrevligt att ha en gråhund bakom sig hela vägen.

"Wolf i ny och gammal pose"
 

"Cita kör lite hopp och inkall"
     

     

"Wolf tittar på när Cita och andra hundar tränar lite"
     


Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken färgskillnad på Wolf det ser man tydligt,han är ju stilig

2009-08-29 @ 18:27:26
Postat av: sandra

Ja haha hon har nog dåliga erfarenheter av just hennes två hundar lr nått. alla individer är ju olika och även om cita och wolf skulle bo tillsammans så skulle det funka bra endå :) Jaaa det är jätte kul att se dem busa och leka, de är så himla fina tillsammans ;D Vi borde pröva lägga ut små spår till wolf nån gång, om det var det du ville börja med så småningom :) kram

2009-09-03 @ 12:53:20
URL: http://jagsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0