Hundresan del 2. Wolf

   Motorvägen mellan Stockholm och Jönköping var helt super. Fin väg och en stor del av sträckan var det 130 väg.
När vi kom fram till Habo och Beathalandets Kennel fick vi träffa Lottie och Peter. Vi tog sedan fram Wolf och hans två syskon som inte hade fått bli hämtade ännu. Från början var de hela 11 st syskon i kullen.
  Wolf och de två andra var mycket fina, och de kom fram och var riktigt mysiga. Vi fick även träffa Macho, Wolf´s pappa och Hector deras andra mycket fina hane. Vi blev bjudna på mat, en kyckligwok. Senare på kvällen blev det bastu och lite öl. Sen bar det av i säng i deras gäststuga. På morgonen åt vi frukost, köpte lite fina grejjer till Wolf och Cita. Sen bar det av hemmåt. Vi hade gärna velat stanna en stund och kanske fått se lite på när det tränade nån av hanarna, men de fick främmande så vi tackade för oss och tog lille Wolf med oss mot nordligare breddgrader.

   Wolf var riktigt fin att ha i bilen, han gnälde bara lite granna i bilen de första minuterna sen gick det super. Han var också duktig att ha i koppel.
   Vi stannade en natt till hos Per-Åke, och Wolf skötte sig bra trots den ny miljön.
Vi for tidigt på torsdagen, innan Per-åke och Birgitta hade vaknat. För nu hade vi en lång väg hem. Och vi tänkte hinna svänga förbi lillebror Johannes, Carro och deras lille Alvin innan det blev för sent på kvällen.
Det regnade istort sett hela vägen hem. Vi stannade i Docksta och åt mat. Sen for vi till Lillbrorsan, träffade storsyrran, Henke och Alexandra på Coop i Skellefteå. Och stannade en stund i Frostkåge hos mamma och pappa. Daniel kom förbi och tittade på Wolf.

Cita var inte så nöjd, och Wolf verkade inte riktigt förstå hennes varningar. Men igår fick han en riktig avhyvling så nu har ha visat henne lite mer respekt.

Första natten jag och Wolf var hemma gick riktig bra, han låg snällt i sin bur, och jag brevid honom på en maddras.

Ja det var väl i stora drag vad som hände under vår resa. Tog inte med alla stoppar det blev med Wolf, men det gick bara fint. hände bara en liten olycka, men han hade då varnat oss. Vi hitta bara inte en rastficka itid.

        


     



Kommentarer
Postat av: Johannes

Det var kul att ni tittade förbi, snickarbyxorna till Alvin var råtuffa. Lycka till med hundrackarn nu.

2009-07-12 @ 14:36:26
Postat av: Jeanette

va sööt :D

2009-07-12 @ 23:10:31
URL: http://jean1e.blogg.se/
Postat av: mamma

Du har då fått en väldigt charmig hund gullig på alla sätt,lite trött iblan,busig ibland.nu har du en massa fostran framöver å passning då han behöver sina behov så det blir ute å inte inne.önskar er all lycka till med goda framgångar kram extra matte

2009-07-12 @ 23:50:28
Postat av: sandra

han e allt bra charmig :) men du vad konstiga bilderna på din header är.. de ser fläckiga ut :/ kramar

2009-07-13 @ 12:16:45
URL: http://jagsandra.blogg.se/
Postat av: sandra

jaha okey.. :)

2009-07-13 @ 13:16:58
URL: http://jagsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0