Oj oj

   Shit va dumma personer det finns igentligen. Alla har rätt till sina åsikter men de kan ju tänka sig för lite grann först.
Har läst flera komentarer på Norran nu, och svarat på vissa, där folk har sagt bra och dåliga saker. Helt ok att ge beröm och ros till folk. Kanske en lite ris också, men man behöver inte börja utala sig riktigt illa.
T.ex tycka att den som sköt är en nöjesmördare, att vi bara skjuter hej vilt och likande.

Blir så less på alla "veganer" där ute som tror att jägare bara dödar för skojs skull. Skulle det inte finnas nån där ute som värnar om miljön och naturen på ett sätt som en jägare gör, ja då skulle snart det inte finns nån plats för varken oss männinskor eller de andra djuren. Ja vi är faktiskt ett däggdjur, fast många har glömt bort det framför skrivborden i betongjungeln.

Nuför tiden så vågar man ju knappt att utala sig i media längre för risken att bli mordhotad, som t.ex de som var med i vargjakten blev.

Låt oss säga att vi jägare inte skulle förvalta naturen genom jakt eller annan verksamhet, som vi faktiskt också håller på med. Då skulle det inte gå många år innan det inte längre finns rådjur, rävar skulle sprida skapp tills allt är smittat och dött, inte finnas utrymmen till eljuspår. Hela nauren skulle förinta sig själv.
Detta försöker vi jägare hålla i shack via jakt och utfodring. Då är även trafikolyckor, miljöskador och liknande inräknade i de kvoter vi tilldelas. Vi dödar inte för nöjes skull. Vi dödar för naturen skull. Sen att vi får mat att mätta våra magar är bara ett plus. Bättre att vara ute och skjuta en älg som med säkerhet äts upp, än att masslakta 1000tals djur för att slängas upp i frysdisken för att sedan kastas bort. (i vissa fall märkas om :) )Kommentarer
Postat av: mamma

Så sant.det är gott med kött.

2010-08-31 @ 09:17:25
Postat av: Sandra

HELT RÄTT SKRIVET!

2010-08-31 @ 11:41:04
URL: http://livetarvackert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0