Utställnig och kvällsbad.

   Idag har Wolf fått riktigt mycket miljöträning. Jag hade som sagt glömt bort att anmäla honom under semestern till shäferutställningen. Men vi följde med som miljöträning åt Wolf. Han var riktigt bra idag. Lite uppspelt ibörjan. Han skällde till i bilen rakt in i mitt öra, det hördes ska jag säga :D
Efter ett tag så vart han tilloch med urtåkad av att bara ligga och se på de andra hundarna. Men det gick bra.

Efteråt så for vi förbi djuraffären och testköpte ett annat foder åt honom. Han äter inte riktigt bra nu, så ska testa detta. Vill ju att han ska få öka lite till i vikt och muskler. Det ska nog gå bra. Han åt nästan ikapp med Cita iafton då vi testade planda i det nya i hans gamla. Han är annars riktigt försiktigt med det han stoppar i käften. Cita smäller det till så är skålen tom, Wolf han tuggar lingt tugga för tugga. Bra på ett sätt ändå.

Får se hur han äter de andra dagarna nu, speciellt morgonmålet. För ikväll före maten så har han och Cita även kört ett hårt simpass. Vi åkte till ljusvattnet och lät dem simma runt ett bra tag. Där är det ganska tvärdjupt, vilken lille Wolf fick erfara. Synd bara att det inte hamnade på film, såg riktigt komiskt ut då han plumsa i direkt från stranden ner i djupaste delen där han trodde han skulle bottna men inte gjorde. Flera gånger desutom. Sen kasta vi lite vedsträn som de fick simma ut och hämta. och Så var vi lite på hoppflotten och kolla läget.

Det var en riktigt fin dag idag, för oss som för hundarna.
Och tack för maten mamma, pajerna var jättegoda.
 


Kommentarer
Postat av: mamma

vad duktiga dom är på att simma

2010-08-15 @ 21:34:44
Postat av: Sandra

Så jävla söt Wolf är på sista filmen när han plumsar i med bakbenen haha ;) Jätte fina filmer, måste vi göra om, Kram

2010-08-16 @ 11:55:25
URL: http://livetarvackert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0