Balningen klar.

   Igår gjorde vi klart balningen, eller det kanske är 10 balar kvar ifall pappa slår ut på heden.
Skönt att det är bortgjort, har haft och har nått skumt med höger ben/knä. Hoppas det bara är överansträngt och att det går över nu då man har hoppat klart in och ur traktorn.
Igår var det extra tungt, vi gjorde drygt 80 balar på en gång. Brukar bara köra runt 15-20 balar i stöten, men han hade låtit balat allt så då måste det plastas innan balarna tar värme av reaktionen. Var lite sne på pappa för det, och sa att ha skulle få fixa andra hälften med hjälp av nån annan.  Men det slutade med att han tänkte göra det själv, så jag fortsatte att hjälpa honom. En hel dag tog det, men nu är det gjort.

Wolf fick vara med hemma med mamma som kom och var med honom, trots andra planer. Du är så snäll som ställer upp, tack. Och tack för att du planterade smultonplantorna, annars hade de nog aldrig fått komma i jorden. Tack även för att du tog tag i min "stora" tvätthög.

Idag ska vi fara till Piteå och äta surstöming hos min syster. Wolf kommer bli glad att få träffa Cita igen. De ses ju inte så ofta nu då de flyttat dit.

Nu ska det väl snart börjas på med byggandet av hundgård, pappa får hjälpa till nu när slåttanna snart är slut.
Har även beställt en bilbur, en dubbelbur med specialmåt på dörrarna och en flyttbar mellanvägg. Allt detta för att kunna ha två hundar bak i bilen ibland. Ska bli skönt att kunna lämna bagagen öppen då man hag Wolf med sig. Men tyvärr då blir det inget förrn tidigast v33 då målaren vissa hade tagit ut semester till dess.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är så himla snäll och duktig som hjälper pappa med balningen :) Kram

2010-07-17 @ 12:21:48
URL: http://livetarvackert.blogg.se/
Postat av: mamma

Du är snäll som hjälper pappa,vem annars ska göra det.Han har ju inte förstånd att lägga ner slitgörat.Så han får ju hjälpa dig att bygga hundgården så klart.Arbetsbyte kallas det.Kram

2010-07-17 @ 22:23:07
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Dem där vita balarna känner man igen. :)Sv: En rejäl hundgård är aldrig fel och ha, fast vi gick ganska långt med våra hundgårdar :)Många problem man har med hundar går att träna bort, man får bara tänka på att låta hunden ta saker och ting i sin takt. Tvingar man dem blir det lätt fel. :)

2010-07-19 @ 08:59:51
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Tommy

Godmorgon! Allt bra?

2010-07-19 @ 09:11:07
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: Andreas

Sv. Henrik: Vet bara inte om jag måste ha bygglov, och de på kommunen som vet har semester. men jag tycker det låter konstigt om man måste ha det, för det är ju bara ett stängsel innom rimliga avstånd till gränser.

Sv. Tommy: Morrn på dig själv. Allt är bra här med oss.

2010-07-19 @ 13:06:48
URL: http://andreasnikanor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0