Kålaboda.

   Har varit i Kålaboda över helgen och umgåts med Johannes och Carro.
Vi har kört en hel del instanser i W.o.w och sett nån film. Alvin har varit ett riktigt yrväder. han hinner då vara överallt den lille rackarn.

Wolf och Gabriel har i stort sett inte varit oskiljaktiga. De har för det mesta fått vara ute, det går super att låta dem vara ute ensamma i Kålaboda. Inga hus eller väg i nån direkt närhet, de kan springa och leka på hela gården. Och vill de in så gör de som katterna, ställer sig på bron och jamar (skäller)
kattungar har de också, gulliga så saker. Alvin gillar dem men är lite ruff i hanteringaen, även om han försöker vara försiktig. Kattmamman gillar inte då Wolf kommer och vill se, men det kan man förstå. Hon känner ju inte Wolf.

FI for även iväg till en sjö och badade hundarna. Det var en fin badplats, med en brygga som bildade en barnbassäng. Wolf gjorde en riktigt lång simtur, simmade rund kanten på bryggan flera vändor. Det var nog lite panik i det. Han ville nog upp men hitta inte vars, trots att vi tryckte ner bryggan så han kunde ta sig upp.
Och detta bad har verkligen satt fart  på han fällning. Har kört igenom hand päls flera gånger nu. Kul att han blir av med vinterpälsen, mindre kul att han hårar ner överallt :D

Pappa fick fara in till akuten i söndags. Tur att det inte var allvarligare än det var. Men han måste trappa ner på allt han gör. Vi åkte upp i söndags jag och Johannes och hjälpte pappa färdigställa tjurkätten och matplatsen åt dom. Så inte pappa skulle måsta göra det själv.
Nu har han lovat att trappa ner, och inte ta fler tjurar efter dom här. Men det har han lovat förr. Men får hoppas att han skärper sig.

"Del av Wolfs fällning, och pappas "grill"-bitar"

 


Kommentarer
Postat av: mamma

Han är sämre än ni kan tro,har varit till läkaren idag .Han ska dit igen om två veckor.

2010-07-28 @ 19:27:06
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Det är härligt för vovvarna att kunna plaska runt lite. Vi har en sjö en bit härifrån vi brukar besöka, men eftersom vi inte får in alla vovvar i bilen samtidigt brukar det bli ett par vändor :PSv: Vi har inte gett våra något fästingmedel än i år, men vi överväger att börja (om än sent). Det är vidriga små parasiter :S

2010-07-30 @ 01:05:01
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0