Utställning Piteå

   Nu har vi kommit hem från Utställningen i Piteå.
Vi som hos min syster Sandra och Gustav i deras nya lägenhet.
Den är rätt så fin men de har inte fått ihop alla möbler ännu. Ingen tv har de heller eller internet. Så jag och Gustav satt upp rullgardiner i sovrummen så det inte skulle vara så ljust på natten.
Sandra mådde lite dåligt under kvällen så hon tog det mest lungt och jag och Gustav spelade gamla snes-spel på datorn.

Utställningen gick bra, vi hade fint väder under tävlingen sen blev det kallt. Wolf var lite uppspelt i början och skällde på allt, men han lungnade snabbt ner sig och skötte sig bra. Lite het var han kanske på tävlingen sedan.
Han "spårade" mest med nosen hela tiden. hade fel koppel på honom. Ett lite för stort halvstryp, men det var då bättre än vissa som körde med helstryp..... Nåväl, han fick fina omdömmen av en hård men rättvis dommare.
Han fick en två i individuellt. Samma resultat fick Cita, hon skkötte sig också jättefint.

Efteråt så åt vi jumna hamburgare för 40:-, sen for vi runt på alla affärer. Sandra köpte blomkrukor, men vi hittade inga lekakulor, de var slut överallt. Vi var också på en utförsäjning av millitär och jakt kläder m.m. Jag köpte två billiga kammonät att ha till jakten.
Sen åkte vi till djurafären. Wolf fick en ny selaé att ha då vi spårar, en spårlina, en apportkloss, ett "stads" koppel och en likadan bollleksak som Cita har. Wolf fick även prova bärväskor, men det får bli en annan kång, även en bättre dyna till bilen får vänta. Ska snart köpa en bur dit så storleken ska ju stämma.

 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det var roligt för er att det gick bra,har du tittat till Pappa han var ju sjuk igår.

2010-06-06 @ 21:31:00
Postat av: sandra

Tack för de dagarna :)

2010-06-10 @ 15:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0